INFORÁDIÓ
2023. január 30. hétfő
Martina

prima primissima

prima primissima díj

bartók rádió

Devich Márton, a Bartók Rádió csatornaigazgatója átveszi a magyar ismeretterjesztés és média kategória a Bartók Rádiónak odaítélt díját Parragh Lászlótól, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökétől a Prima Primissima díjátadó gálán a Müpában 2022. december 2-án.

Prima Primissima díjas lett a Bartók Rádió

Infostart / MTI
Újabb cikkünk a témában:

Nívós elismerésben részesült a Bartók Rádió: megkapta a magyar ismeretterjesztés és média kategóriájának Prima Primissima díját. Devich Márton, a rádió csatornaigazgatója a győzteseknek járó szobrot a Művészetek Palotájában rendezett díjátadó gálaesten vette át.

Az idén 35 éves jubileumát ünneplő Bartók Rádiót októberben Prima díjjal tüntették ki értékőrző és -teremtő munkájáért, valamint a magyar művészeti, komolyzenei életben betöltött szerepvállalásáért. Az elismeréssel esélyessé vált a magyar ismeretterjesztés és média kategória Prima Primissima díjára.

A Művészetek Palotájában tartott díjátadó gálaesten az alapítvány kuratóriumának döntése alapján a közmédia klasszikus zenei rádióadója a legjobbak közül a legjobbá, Prima Primissima díjassá vált.

"Ha Bartókra gondolok, a következő szavak jutnak eszembe: hitelesség, tehetség, erkölcsi tartás, hazaszeretet, minőség, megújulás, egymás iránti tisztelet, tiszta forrás.

Ezek a kifejezések és Bartók Béla neve köteleznek bennünket arra, hogy mindig igyekezzünk a legtöbbet nyújtani. Odaadóan szolgálni a magyar zenei életet, a magyar kultúrát, és legfőképpen a rádióhallgatókat" - idézték a közleményben a rádió csatornaigazgatóját.

Devich Márton hozzátette: ez az elismerés mindenkié, aki valaha a Bartók Rádiónál dolgozott.

"Köszönjük a díjat a kuratóriumnak, az MTVA vezetésének a mindenkori támogatást, és köszönjük a hallgatóinknak a szeretetüket, hogy hűséggel és érdeklődéssel hallgatják a műsorainkat. S ha sikeresek vagyunk, annak egyetlen titkát egy bibliai versben tudom összegezni: "Aki mást felüdít, maga is felüdül!" - ezt kívánom mindannyiunknak. Hála és köszönet még egyszer, és éljen a Bartók Rádió!" - mondta.

A Prima Primissima Alapítvány pénzügyi juttatással is támogatja a győzteseket,

ezzel is hozzájárulva a magyar kulturális élet ápolásához, fejlesztéséhez. 2023-ban két új műsorral és több izgalmas programmal is várja a hallgatóit a klasszikus zene rádiója.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018