eur:
393.78
usd:
368.24
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Los Angeles, 2018. március 21.2017. május 10-én egy Los Angeles-i filmbemutatón készített kép Eric Idle brit humoristáról, a Monty Python egykori brit humorista csoport tagjáról és feleségéről, Tania Kosevichről. Idle március 29-én tölti be hetvenötödik életévét. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Nyitókép: MTI/EPA/Nina Prommer

Eric Idle legyőzte a szinte legyőzhetetlen rákbetegséget

Túlélte a hasnyálmirigyrákot Eric Idle. A Monthy Pyton csoport 79 éves egykori színészénél három éve diagnosztizálták a többnyire gyógyíthatatlan betegséget.

Az a szerencséje, hogy "rendkívül korán" felfedezték daganatos betegségét - számolt be róla Idle a Time magazinban. Egy orvos barátjánál járt 2019-ben több vizsgálaton, és felmerült, hogy valami probléma van a vérképével. Az orvos további vizsgálatokat végeztetett, és diagnosztizálta a hasnyálmirigyrákot.

Mint Idle felidézte, tíz évvel korábban, amikor egy színdarabbal kapcsolatban megkérdezte ugyanezt az orvost, hogy mi a leggyorsabb módja a halálnak, azt válaszolta, hogy a hasnyálmirigyrák.

A színész elmondta, hogy műtétje után már jó egészségnek örvend. Az orvos azzal biztatta, hogy ha a rák nem tér vissza, még tíz évig is élhet.

Idle legismertebb filmjei között szerepel a Brian élete vagy a Gyalog galopp.

(A nyitóképen: egy Los Angeles-i filmbemutatón készített fotó Eric Idle brit humoristáról, a Monty Python egykori brit humorista csoport tagjáról és feleségéről, Tania Kosevichről 2017. május 10-én.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×