eur:
393.76
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Kiss Tibor, a Quimby együttes frontembere énekel  a zenekar koncertjén a Fishing On Orfű fesztivál első napján, 2019. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

Egyre jobban van Kiss Tibor, közleményt adott ki a Quimby

Egy koncertet viszont lemondanak.

A Quimby 2020 júliusában közölte, hogy frontembere 2020 év végéig visszavonul a nyilvánosság és a média elől – mint később kiderült, alkoholproblémái megoldására – terápiás kezelésen vesz részt. A zenekar szünetet tartott, majd 2021 májusában bejelentette: Kiss Tibor még nem tér vissza, azonban az együttest életben akarják tartani, ezért koncertezni fognak és kvázi helyettesítik az énekest.

A frontember izolációban volt, a zenekarból is csak ketten találkozhattak vele korábban.

Most viszont úgy tűnik, változás állt be. A zenekar közleményben tudatta Facebook-oldalán, hogy a bandatagok ismét találkozhatnak egymással. Íme a szöveg, változtatás nélkül.

„Kedves Közönség!

A Quimby zenekar rendkívül nehéz időszakot tudhat a háta mögött, de ahogy a világunk egy része a világjárvány elcsendesülésével párhuzamosan ébredezik, úgy mi is egyre bizakodóbban tekintünk előre. Ez nagyban köszönhető Nektek is, köszönjük a rengeteg támogatást és pozitív energiát, ami töretlenül áramlik felénk Tőletek!

Tibi terápiája már nem izolációban folytatódik, így újra kapcsolatba kerültünk egymással.
Van alkalmunk személyesen találkozni, hosszú idő után megölelhettük mi is egymást. Ez mindenképpen egy fontos mérföldkő, de nem jelenti az út végét, amelyhez a feltétlen támogatásunkról biztosítottuk Tibit.

A csupa jó hír mellett sajnos a július 15-ére meghirdetett Alterába Fesztiválra ígért Plusz-Mínusz koncertünket technikai okokból kénytelenek vagyunk lemondani. Elnézést kérünk azoktól, akiknek ezzel csalódást okozunk. A »Quimby Plusz-Mínusz« formációval legközelebb július 30-án, a 30. Művészetek Völgyében találkozhattok. Külön szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy a fent leírtakkal összhangban ne zavarják meg Tibit a felépülésére koncentráló törekvéseiben. Köszönettel: A Quimby zenekar”

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×