eur:
395.36
usd:
366.48
bux:
65560.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Madrid, 2018. május 22.Chris Pratt amerikai színész a Jurassic World: Bukott birodalom című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson Madridban 2018. május 22-én. A filmet június 7-től vetítik a spanyol mozikban. (MTI/EPA/Emilio Naranjo)
Nyitókép: MTI/EPA/Emilio Naranjo

A Mátrixot és a Jurassic Worldöt is elérte a járvány

Tucatjával állnak le világszerte a filmstúdiók a produkciók gyártásával a koranavírus-járvány terjedése miatt.

A Deadline.com értesülése szerint Rob Marshall a múlt héten kezdte volna A kis hableány felvételeit Londonban, de a munkát bizonytalan időre elhalasztották.

Ridley Scott négy és fél hetet már leforgatott a 14. századi Franciaországban játszódó The Last Duel című filmjéből, amelynek forgatókönyvét Matt Damon és Ben Affleck írta, és a főszerepet is ők játsszák, de március közepén az írországi felvételeket már le kellett fújni. A rendező egyelőre a vágószobában dolgozik az eddig elkészült anyagon.

Guillermo del Toro Nightmare Alley című filmje Bradley Cooperrel, Cate Blanchett-tel és Rooney Marával Torontóban kényszerült pihenőre. S

ylvester Stallone Samaritan című új filmjénak felvétele pedig Atlantában állt le március 14-én. Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds filmjét, a Red Notice-t szintén meg kellett szakítani Atlantában.

A Meryl Streep és Nicole Kidman részvételével készülő musicalfilm, a The Prom Los Angeles-i forgatása éppen az utolsó napjainál tartott, amikor fel kellett függeszteni.

A Hamupipőke modern feldolgozását - Camila Cabellóval a címszerepben - pedig a Pinewood filmstúdióban függesztették fel a következő hetekre.

A Jurassic World: Dominion felvételei is leálltak, jeleneteit február 25-től rögzítették Hawaiin.

A Mátrix 4. forgatását Berlinben állították le, a Robert Pattinsonnal készülő Batman legújabb részének munkáit pedig Londonban.

Ralph Fiennes, Jessica Chastain, Caleb Landry Jones és Said Taghmaoui Marokkóból repült haza, mivel The Forgiven című filmjük, amin dolgoztak, ugyancsak leállt a világszerte terjedő koronavírus-járvány miatt.

A Birds of Paradise című balettdráma forgatását az Amazon stúdió Budapesten állította le.

Penélope Cruz és Antonio Banderas Official Competition című új vígjátékának forgatását szintén felfüggesztette a Mediapro spanyol produkciós cég.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×