eur:
395.36
usd:
366.48
bux:
65560.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
2020. február 9-én, az Oscar-díjak Los Angeles-i átadási ünnepségén készített kép Tom Hanks amerikai színészről és a feleségéről, Rita Wilson amerikai színésznőről. Hanks 2020. március 11-én bejelentette, hogy ő és a felesége megfertőződött a tüdőgyulladást okozó új koronavírussal, ezért mindketten karanténba kerültek Ausztráliában.
Nyitókép: MTI/Jordan Strauss/Invision/AP/Invision/Jordan Strauss

Koronavírus – Tom Hanks különleges dolgot kapott a karanténban

Az Oscar-díjas színész, Tom Hanks és felesége, a színésznő-énekes Rita Wilson a Twitteren üzente rajongóinak, hogy jól vannak, és nagyon elégedettek ellátásukkal az ausztráliai karanténban, ahova azért kellett bevonulniuk, mert koronavírus-fertőzöttek lettek.

"Elkaptuk a Covid-19 vírust, és karanténban vagyunk, hogy ne adjuk tovább senkinek. Vannak olyanok, akik számára nagyon súlyos következményei lennének a betegségnek. Mindig a következő lépésre koncentrálunk" - üzenték Hanksék egy fotó kíséretében, amelyen baseballsapkában, smink nélkül, civilben láthatók.

A 63 éves Hanks egy Elvis Presleyről szóló film forgatása miatt érkezett Ausztráliába, amit Baz Luhrman rendez, felesége pedig közben a múlt hétvégén a sydney-i operaházban debütált énekesként egy előadáson, amelynek több mint kétszázfős közönsége volt. Miután csütörtökön kiderült, hogy a házaspár elkapta a betegséget, a film forgatását felfüggesztették. Az opera illetékesei pedig elrendelték a fellépés helyszínének fertőtlenítését és a párral kapcsolatba került nézőket is tájékoztatták.

A házaspár üzenetében mindenkinek köszönetet mondott, amiért olyan jól gondoskodnak róluk. Egyúttal arra biztatták követőiket, hogy vegyék komolyan a szakemberek tanácsait, és vigyázzanak egymásra.

Hanksék a Gold Coast Egyetemi Kórházban vannak karanténban, ahol diagnosztizálták a fertőzésüket. A kórház dolgozóitól a színész egy labdát is kapott, a Számkivetett című filmjére utalva, amelyben a Hanks által alakított hős magányát a lakatlan szigeten csak egy labda oldotta, amelyet Wilsonnak nevezett el.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×