eur:
393.74
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Súlyos betegsége után megszólalt Demjén Ferenc

Az énekes két csípőműtéten, kómán és stroke-on volt túl ez elmúlt egy évben, mégis újra színpadra állt.

Demjén Ferenc hosszú betegségből felépülve vágott újra neki a koncertezésnek, a csípőműtétek és a stroke ágyhoz kötötték, mégis újult erővel vágott bele a turnézásba. Tavaly decemberben állt újra színpadra.

Sokan hitték, hogy nem lesz már esély a visszatérésre, ám benne egy szemernyi kétség sem volt ezzel kapcsolatban. Bár az őt ért megpróbáltatások benne is megváltoztattak valamit – mondta a Story magazinnak.

A kórházban nem volt türelmetlen beteg, de nem értette, miért tartják olyan sokáig bent, nem érzi magát olyan rosszul. Úgy vélte, otthon jobb körülmények között tudta volna magát kipihenni. Keményen harcolt az orvosokkal, hogy készülhessen a koncertjére, de azok nem engedtek. Végül csak ápolók kíséretében engedték ki.

Demjén tisztában volt azzal, milyen kockázatot vállal. „Fel voltam készülve rá, hogy nem ébredek fel, de nem izgattam magam miatta” – mondta a zenész, aki úgy érzi, minden fájdalma semmivé vált, amint színpadra lépett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×