eur:
392.4
usd:
365.85
bux:
66870.44
2024. április 25. csütörtök Márk
Antwerpen, 2016. április 21.2010. november 8-án készült kép Prince amerikai énekesről egy antwerpeni koncerten. A hétszeres Grammy-díjas Prince, aki a Bíboreső (Purple Rain) című koncertfilmjének zenéjéért 1985-ben Oscar-díjat kapott a legjobb eredeti filmzene kategóriában, 2016. április 21-én, 57 éves korában elhunyt minnesotai otthonában. (MTI/EPA/Dirk Waem) *** Local Caption *** 52626725
Nyitókép: Dirk Waem

Prince memoárjai októberben jelennek meg

Október végén jelennek meg a két éve elhunyt pop szupersztár, Prince memoárjai a zenész eredeti feljegyzéseivel és korábban nem közölt fotókkal - jelentette be hétfőn a Random House kiadóvállalat.

A The Beautiful Ones című kötetben a Minnesotából származó sztár nagy sikerű albumának, a Purple Rainnek eredeti, kézírásos anyagát is tartalmazza. Prince halála előtt belefogott visszaemlékezései megírásába, ebből a befejezetlen írásból is idéz az ősszel megjelenő memoár.

A kötet nemcsak a zenész előtt tiszteleg, olyan könyvnek szánják, amely teljes egészében bemutatja Prince ötleteit, vízióját, hangját és képeit - fogalmazott a kiadó, amely a zenész halálának harmadik évfordulójára időzítette a bejelentést.

Prince Rogers Nelson 1958. június 2-án született és 2016. április 21-én hunyt el fájdalomcsillapító-túladagolás következtében minneapolisi házában, amely egyúttal stúdiója is volt.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×