eur:
390.56
usd:
368.81
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Los Angeles, 2015. március 12.Jim Parsons amerikai színész a nevét viselő csillag avatási ünnepségén, a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2015. március 11-én. Parsons a 2545. csillagot kapta a televíziós kategóriában. MTI/EPA/Nina Prommer)
Nyitókép: MTI/EPA/Nina Prommer

Tiszta agymenés: ők a legjobban fizetett sorozatszínészek

Az Agymenők a legmenőbb, legalábbis a fizetések alapján, és Jim Parsons vezeti a bérlistát.

Az öt legjobban fizetett televíziós színész közül négy az Agymenők című sorozatban játszik, a Forbes listája szerint a legjobban kereső Jim Parsons, aki Sheldon Coopert alakítja, bruttó 26,5 millió dollárt kapott egy év alatt - derül ki a Forbes összeállításából. Parsons negyedik éve vezeti a fizetési listát, amelynek élbolyában a közvetlen kollégái, szereplőtársai is ott vannak, noha az előző esztendőhöz képest némileg csökkent a fizetésük.

A Forbes-listán az első nem Agymenő az ötödik helyen végző Mark Harmon, aki az NCIS vezető alakja, és aki szintén kicsit kevesebbet keres, mint egy évvel korábban. A tendencia is ezt mutatja: a lista első tíz helyezettje 181 millió dollárt kapott, de egy évvel korábban még 185-öt.

A tíz legjobban kereső tv-színész (2017. június 1.-2018. június 1.)

  1. Jim Parsons (Agymenők) 26,5 millió dollár
  2. Johnny Galecki (Agymenők) 25
  3. Simon Helberg (Agymenők) 23,5
  4. Kunal Nayyar (Agymenők) 23,5
  5. Mark Harmon (NCIS) 19
  6. Ed O'Neill (Modern család) 14
  7. EricStonestreet (Modern család) 13,5
  8. Jesse Tyler Ferguson (Modern család) 13
  9. Ty Burrell (Modern család) 12
  10. Andrew Lincoln (The Walking Dead) 11

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×