eur:
395.12
usd:
371.08
bux:
65239.64
2024. április 19. péntek Emma
New York, 2016. március 21.Ben Affleck amerikai színész a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című filmjének bemutatóján a New York-i Radio City Music Hallban 2016. március 20-án. (MTI/EPA/Peter Foley)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Foley

Alkoholfüggőségéről beszélt Ben Affleck

Negyven napot töltött egy alkoholbetegekre szakosodott malibui intézetben az Oscar-díjas filmsztár.

Augusztus 20-án igen nagy mennyiségű whiskyt vett át a háza előtt Ben Affleck hollywoodi színész azután, amikor Shauna Sexton Playboy-modellel töltötte az idejét. Másnap azonban már volt felesége, a hozzá hasonlóan színész, valamint producer Jennifer Garner érkezett hozzá autóval, hogy alkoholelvonóra vigye.

A Daily Mail bulvárlap szerint az akkor egy teljesen kába ember benyomását keltő Affleck még aznap este bejelentkezett a malibui Canyon rehabilitációs központba, hosszabb időre.

Az alkoholbetegségét tavaly a nyilvánosság előtt is felvállaló Oscar-díjas filmsztár egy valamivel a bevonulás előtt kelt Facebook-bejegyzésében azt írta: már túl van egy elvonón, folyamatosan küzd, teljes életet akar élni és jó apa lenni, példát adni arról a gyermekeinek is, hogy segítséget kérni nem szégyen.

Október 4-én a Canyon központból 40 nap után kijőve az Instagram közösségi oldalon újabb közleményt jelentetett meg a 46 éves filmcsillag. Ebben úgy fogalmaz,

"a függőség életfogytig tartó küzdés, olyan elköteleződés, ami nem ér véget".

Megköszönte mindazoknak, akik a közösségi oldalain keresztül személyes történetüket megosztották vele, ezekből is erőt tudott meríteni a legrosszabb pillanatokban.

"Segít, mert tudnom, hogy nem vagyok egyedül"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ben Affleck (@benaffleck) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×