eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében.
Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Friss hírek Törőcsik Mari állapotáról

A Nemzet Színésze csendesen, teljes nyugalomban, a világtól elvonulva gyógyul velemi házában.

„Megvagyok, csak ezt tudom ismételni. Van, amikor egészen frissnek érzem magam, de a nagy meleg és a frontok is meg tudnak viselni. Nemrég esett, most pedig ragyog a nap,

ezek az időváltozások és frontok nagyon nem jók. Ezt leszámítva csak-csak megvagyok. Élvezem a csendet és a békességet”

– mondta a Blikknek a 82 éves színész.

Törőcsik Mari állapota nem engedi, hogy hosszabb ideig elhagyja otthonát, pedig vendégnek hívták a nemsokára kezdődő Savaria karneválra is.

„Nemrég hívott Jordán Tamás, mesélt a Savaria karneválra készülő darabokról, sőt az is megemlítette, hogy ha tudok, menjek el megnézni. Sajnos ehhez még gyenge vagyok, de talán majd legközelebb. A lelkesedésem még megvan, de nem minden áron akarok színpadhoz jutni” – tette hozzá.

Arról is beszélt, hogy már csak nagyon nehezen tud olvasni, szeme egyre gyengébb, így leginkább a tévé segítségével tud szórakozni.

Törőcsik még 2016-ban került kórházba, majd közel egy év kezelés után hazaengedték a szombathelyi kórház belgyógyászati osztályáról. A színésznő azóta velemi otthonában gyógyul és pihen.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×