eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Kulka János Antonio Salieri szerepében Peter Shaffer Amadeus című színművének próbáján a Belvárosi Színházban 2014. június 17-én. A színdarabot június 18-án mutatják be Szikszai Rémusz rendezésében.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Visszatér Kulka János

Úgy tudni, a színpadtól visszavonultan élő színész először a mozivásznon mutathatja meg újra a tehetségét súlyos betegsége után.

Közel két és fél év kihagyás után visszatér Kulka János november elsején, az X – A rendszerből törölve című filmmel - írta a Bors.

Az életveszélyes sztrókon átesett színész egy rövid, ámde annál fontosabb szerepet kapott Ujj Mészáros Károly legújabb skandináv krimiket idéző alkotásában.

Kulka szerepét szinte a bemutatóig homály fedi az alkotók szándékai szerint, de a filmes berkekben terjengő pletykák szerint egy fontos, néma karaktert kelt életre, aki komoly befolyással lesz a sorozatgyilkos thriller történéseire.

Kulka 2016. áprilisi agyvérzése óta egy-két nyilvános fellépést leszámítva ezt az egyetlen filmszerepet vállalta el, tavaly a Budapest Noir című filmben láthattuk, ám en­nek a jeleneteit még a sztrókja előtt vették fel.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×