eur:
393.13
usd:
367.29
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Lisszabon, 2018. május 10.Az AWS zenekar az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében Lisszabonban 2018. május 10-én. (MTI/AP/Armando Franca)
Nyitókép: Armando Franca

AWS: köszönet a rockereknek és a metálosoknak

Köszönet azoknak a rockereknek és a metálosoknak, akik miattunk nézték az Eurovíziós Dalfesztivált, és szavaztak ránk - mondta Siklósi Örs, az AWS énekese az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

A modern metált játszó csapat szombaton a 21. helyen végzett a verseny lisszaboni döntőjében Viszlát nyár című dalával, emellett megkapta a legjobb speciális effektekért járó díjat.

"Hihetetlen élmény volt a szereplés, egy ekkora színpadon játszani egy ilyen profi stábbal. Lehetőségünk sem volt izgulni, annyiszor elpróbáltuk a produkciót. Számunkra már a döntőbe jutás nagy eredmény volt" - fogalmazott a frontember.

Brucker Bence gitáros arról beszélt, hogy a dalversenyhez kapcsolódó közösség és a sajtó is szerette őket. Megjegyezte, köszönettel tartoznak a Wacken Open Airnek, a világ egyik legnagyobb metálfesztiváljának, amelynek szervezői honlapjukon az AWS-re szavazásra bíztatták az embereket, másrészt meg is hívták őket az idei rendezvényre fellépni.

Mint elhangzott, az eurovíziós szereplésnek köszönhetően várhatóan más meghívásokat is fognak kapni különböző nemzetközi rock- és metálfesztiválokra.

Az AWS május 25-én a Budapest Parkban ad koncertet a szintén modern metálzenét játszó Apey & the Pea-vel, amely pénteken megnyerte a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenyét, a Nagy-Szín-Pad!-ot.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×