eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Lekerül a színről a Top Dogs

Júniusban utoljára játsszák a Top Dogs című darabot; a Katona József Színház elmúlt két évtizedének egyik emblematikus előadása június 25-én látható utoljára.

A júniusi három előadás kiemelt helyáras bevételéből az Ódry Árpád Művészotthont támogatja a színház - közölte a Katona József Színház.

A darabot Bagossy László rendezésében 2002. április 20-án mutatták be, azóta 415 alkalommal tűzték műsorra a Kamrában és számos vendégjátékon volt látható.

Az előadásban Tóth Ildikó, Fekete Ernő, Ónodi Eszter, Rajkai Zoltán, Rezes Judit, Szabó Győző, Vajdai Vilmos és Takátsy Péter szerepel. Urs Widmer darabjához a díszletet Bagossy Levente, a jelmezeket Földi Andrea tervezte.

Mivel az előadások bevételéből az Ódry Árpád Művészotthon működését támogatják, a júniusi előadásokra - 16., 17. és 25. - kiemelt, 15 ezer forintos helyár érvényes. Az intézmény célja az idős színházi, operai és művészeti dolgozók számára nyugodt otthont, egészségügyi ellátást, hasznos időtöltést biztosítani, valamint a magányos, idős emberek számára a közösségi életet megteremteni.

A júniusi előadásokra április 16-tól vásárolhatók meg a jegyek.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×