eur:
395.7
usd:
366.9
bux:
65563.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A majmok lenyomták Pókembert

A majmok legyőzték Pókembert a hétvégén az észak-amerikai mozikban: A majmok bolygója: Háború című filmre 56,5 millió dollárért (15 milliárd forintért) váltott jegyet a közönség, s ezzel a kasszasikerlista éléről leszorította a múlt héten debütált Pókember: Hazatérés című produkciót.

A Pókember új részére péntektől vasárnapig 45,2 millió dollárért (12 milliárd forintért) vettek jegyet a nézők Amerikában és Kanadában, ezzel a második helyre került a hétvégi bevételi listán.

A majmok bolygója: Háborút Matt Reeves rendezte, aki az előző, A majmok bolygója: Forradalom című részt is jegyezte. A 2014-ben megjelent epizód premierhétvégéjén ugyanakkor jóval többet keresett: 72,6 millió dollárt (19,5 milliárd forintot).

Az új rész főszerepeit Andy Serkis, Woody Harrelson és Steve Zahn alakítják. A produkcióban a majmok vezetője, Caesar (Serkis) mindent elkövet, hogy faja felemelkedjen, de közben legnagyobb ellenségével az emberek hadseregét vezető Ezredessel (Harrelson) is meg kell küzdenie.

A majmok bolygója: Háború 150 millió dolláros költségvetésből készült. A filmet július 13-tól a magyar mozik is vetítik.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×