eur:
388.38
usd:
360.33
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Sisi ma Gödöllőn jár - képgaléria

Sisi ma Gödöllőn jár - képgaléria

Ma látogatást tesz egykori kedvenc hazai pihenőhelyén Erzsébet királyné, azaz a hazánkban oly közkedvelt történelmi személyiséget megjelenítő viaszfigura.

A világ egykor leggyönyörűbb asszonya Gödöllőn sokkal boldogabb időszakot töltött, mint Bécsben. „Nem kérdéses, hogy Sisi ma is Gödöllőn élne, lovagolna, családi ünnepeket tartana, s találkozna azokkal, akik közel állnak hozzá. Ezért látogatjuk meg viaszbábunkkal ezt az egyedülálló kastélyt és pillantást vetünk Erzsébet királyné magyarországi életének jelentős állomáshelyére” - mondta a kastély honlapja szerint Arabella Kruschinski, a bécsi Madame Tussauds panoptikum ügyvezető igazgatója a látogatás előtt.

Sisi viaszfigurája július 5-én 10-15 óra között érvényes belépőjeggyel megtekinthető a Gödöllői Királyi Kastély dísztermében, ezt követően visszatér a bécsi Madame Tussauds múzeumba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
GEN Z Fest május 9-én az Akváriumban – pénzről, bátran

GEN Z Fest május 9-én az Akváriumban – pénzről, bátran

A Z generáció tagjai aktív pénzkeresők, adót fizetnek, lakbért, rezsit és tandíjat, mindeközben próbálnak megtakarítani, mégis úgy érzik, hogy nem eléggé tájékozottak a pénzügyi kérdésekben. Ez nem meglepő, mert a gazdasághoz kötődő egyetemi szakokon kívül sehol nem tanítják a pénzügyi ismereteket, a család idősebb tagjai pedig nem tudják érthetően átadni ezt a tudást, vagy akár ők maguk sincsenek tisztában alapvető gazdasági és pénzügyi fogalmakkal. A GEN Z Fest-en, május 9-én szakértők segítenek tisztázni a pénzügyi kérdéseket, legyen szó lakhatásról, vállalkozásról vagy befektetésről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×