eur:
392.75
usd:
366.12
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Egyhangú támogatást kapott Jordán Tamás pályázata

Egyhangúlag támogatta és elfogadásra javasolta Jordán Tamás igazgatói pályázatát a Weöres Sándor Színház vezetői posztjára a színházszakmai bizottság, amely szerdán ülésezett - közölte az MTI-vel a pályázatot kiíró szombathelyi önkormányzat kommunikációs vezetője.

Sütő Dániel tájékoztatása szerint a héttagú bizottság hét igen szavazattal támogatta a Jordán Tamás pályázatában foglaltakat.

Hozzáfűzte: a szombathelyi közgyűlés 2017. március 27-én fogadta el a pályázati felhívást a Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft. ügyvezetői igazgatói álláshelyére, és egyedül Jordán Tamás nyújtott be pályázatot.

A pályázatról a színházszakmai bizottság véleményét is figyelembe véve, várhatóan a közgyűlés június 15-i ülésén döntenek.

Az önkormányzati testület a korábbi igazgatói pályázat eredménytelensége után Jordán Tamás vezetői megbízását 2018. szeptember 30-ig meghosszabbította, az új kinevezés a kiírás szerint 2018. október 1-jétől 2021. január 31-ig szól.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×