eur:
388.68
usd:
361.82
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

"Újabb mágikus hang némult el"

Ismert rajongói és kollégái gyászolják a csütörtök éjjel elhunyt Leonard Cohen kanadai énekes-költőt.

"Újabb mágikus hang némult el" - írta csütörtök este a Twitteren Bette Midler amerikai színésznő. A halálhírt nem sokkal korábban közölték az énekes Facebook-oldalán.

Sean Lennon zenész, John Lennon és Yoko Ono fia az Instagramon közölt egy képet Cohenről. "Nyugodj békében. 2016 már hivatalosan is a legszomorúbb év" - írta a képhez.

Lin-Manuel Miranda színész-zeneszerző "szívszaggatónak" nevezte Cohen halálát. Mint a Twitteren írta, hálás a zenéért, melyet Cohen hátrahagyott.

"Olyan csodálatos ember, olyan csodálatos lélek. A sötétség most még sötétebb lett" - írta Moby amerikai énekes az Instagramon, utalva Cohen utolsó, mindössze három héttel ezelőtt megjelent, You Want It Darker című lemezére.

"Köszönöm, Leonard Cohen. Gyors újjászületést kívánok, barátom" - írta a Twitteren k.d. lang kanadai énekes.

Russell Crowe Oscar-díjas ausztrál filmszínész "a csendes éjszakákat, az elmélkedéseket, a kitekintést, a szarkasztikus nevetést és a valóságot" köszönte meg Leonard Cohennek.

A Facebookon péntek hajnalban közzétett rövid üzenet szerint a művész gyászszertartása Los Angelesben lesz "egy későbbi időpontban", a család pedig nyugalmat kér, hogy gyászolhasson.

Leonard Cohen 82 éves volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×