eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Herendi ritkaságok - zeneszóval

Rendhagyó programsorozat lesz The Spirit of Hungaricum címmel november 8. és december 31. között a Gerbeaud-házban, ahol a legszebb Herendi alkotások kiállítása mellett előadóestekkel várják a látogatókat.

A Best of Herend című kiállításon először láthatja a közönség együtt a Herendi Porcelánmanufaktúra több száz egyedi, "csúcsdarabokat" is felvonultató gyűjteményét, amelyben láthatók lesznek olyan ritkaságok is, mint a Szent Korona tökéletes porcelán másolata vagy Szent István király Herendi porcelánból készített lovas szobra.

A kiállítás mellett a Hungaricum Pódium naponta több alkalommal zenei, prózai és táncos előadásokkal várja az érdeklődőket. A műsorban mások mellett a Jávor Pál Nemzeti Cigányzenekar, az Operettszínház művészei közül Kalocsai Zsuzsa, Peller Károly és Szendi Szilvi, a komolyzenei előadók közül Elek Szilvia és Horváth Anikó zongoraművészek, Pálhegyi Máté fuvolaművész, Wiedemann Bernadett, valamint Kun Ágnes Anna operaénekesek szerepelnek. A magyar dzsesszt Szakcsi Lakatos Béla, Borbély Mihály, Dresch Mihály valamint Lukács Miklós képviselik.

A koncertek mellett a szervezők irodalmi programokkal is készülnek, hétvégén pedig gyerekprogramokkal várják a családokat.

A Herendi kiállítás és a hozzá kapcsolódó kulturális előadások az Esztrád Színház, az Icon Produkció és a Herendi Porcelánmanufaktúra együttműködésével jönnek létre, a helyszín pedig a Gerbeaud-ház.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×