eur:
388.51
usd:
360.8
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Virtuóz csellista Budapesten

A világ egyik legismertebb virtuóz csellistája, Tina Guo is fellép a Vivaldianno - Tükrök városa című világkörüli turné budapesti állomásán november 13-án a Papp László Budapest Sportarénában.

A barokk zenét modern hangzásokkal elegyítő előadáson Antonio Vivaldi műveit hallhatja a közönség új megközelítésben. A koncertshow 3D-s látványvilágot, valamint a barokk zenei alapokat modern hangzással dúsított crossovert kínál az érdeklődőknek - közölte a budapesti koncert kommunikációjával foglalkozó cég.

A Vivaldianno szerzője Michael Dvorák cseh zenész és producer, aki Jaroslav Sveceny cseh hegedűvirtuózt kérte fel a közös munkára. A szövegkönyvet Tomas Belko cseh zenész, forgatókönyvíró és dramaturg írta. Az esemény vizuális koncepciója a Prague's Eallin Animation Company munkatársa, Kosuke Sugimoto japán művész, rendező és animátor fantáziájából született meg.

A háttér a 350 négyzetméteres színpadon, 700 négyzetméter vetített felületen és egy 140 négyzetméteres LED falon elevenedik majd meg.

A Vivaldianno 2015 júniusában 15 ezer néző előtt, telt házzal mutatkozott be prágai O2 Arénában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×