eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Roger Moore is siratja Tony Curtist

Sir Roger Moore csaknem elsírta magát egy televíziós interjú során, amikor csütörtökön régi partnerére és kedves barátjára, Tony Curtisre emlékezett. Egykori itáliai filmcsillagok is felidézték a Las Vegashoz közeli otthonában helyi idő szerint szerda este elhunyt hollywoodi legendával kapcsolatos emlékeiket.

Roger Moore, a hetvenes évek elején világsikert aratott Minden lében két kanál című brit krimisorozat társ-főszereplője a könnyeivel küszködött, amikor csütörtökön a Sky Newsnak néhai közeli barátjáról mesélt.

"Sokkolt a hír. Tudtam, hogy Tony nincs jól, de nem tudok belegondolni abba, hogy a barátok elmennek egyszer... Nagyon szomorú vagyok a felesége, Jill miatt is, aki rajongott érte" - mondta a brit színész.

"Nagyon sokat nevettünk a Minden lében két kanál forgatásán, amely mintegy 15 hónapig tartott. Minden nap együtt dolgoztunk. Nagyon vicces volt vele együtt dolgozni. Rettenetesen jó színész volt. Nagyon fog hiányozni" - hangsúlyozta Roger Moore.

Gina Lollobrigida, aki Carol Reed és Burt Lancaster társaságában 1956-ban, a Trapéz című filmben forgatott együtt Tony Curtisszel úgy idézte fel az elhunyt világsztárt, mint aki "örökifjú" és "hihetetlenül megértő" volt.

"Mélyen elszomorított Tony Curtis halála. Nagyon sajnálom a távozását" - mondta Virna Lisi olasz színésznő, aki a hatvanas években két filmben volt Curtis partnere.

Lisi szerint az elhunyt világsztár mindenekelőtt egy nagyon kedves ember volt, aki mindig készséges volt és fel tudta dobni a hangulatot. Mint mondta, negyven éve találkoztak utoljára, amikor a férje társaságában Rómában együtt vacsorázott Curtisszel.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×