eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Slágerekkel készül a Kapcsolat koncertre Rod Stewart

Az elmúlt harminc-negyven év legnagyobb slágereivel lép fel Rod Stewart az idei Kapcsolat koncerten, amelyet június 26-án rendeznek meg az 56-osok terén. A brit énekes előtt az előző évek Megasztár-győztesei szórakoztatják majd a nézőket - mondta az InfoRádiónak Gőz László, a koncert egyik szervezője.

"Nem saját dalaival, hanem az elmúlt évtizedek legjobb és legnagyobb slágereinek feldolgozásával áll színpadra Rod Stewart" - mondta Gőz László. A Kapcsolat koncert szervezője kiemelte, a brit énekes legújabb, Soulbook című albumát mutatja be a magyar közönségnek június 26-án, az 56-osok terén. "Ezt az albumot akár rockbibliának is nevezhetjük, hiszen Rod Stewart ezekkel a feldolgozásokkal tiszteleg a nagy elődök előtt" - tette hozzá.

Gőz László az Inforádió kérdésére elmondta, több szempontot is figyelembe vesznek az évről évre megrendezett Kapcsolat koncert fellépőinek kiválasztásakor. "Mindig olyan művészeket hívunk, akikre emberek százezrei kíváncsiak. Így a koncert mára valóban híressé vált a popzenei életben, hiszen sok sztár járt már nálunk" - magyarázta.

Rod Stewart előtt a Megasztár című tehetségkutató műsor győztesei szórakoztatják majd a közönséget, Oláh Ibolya és Gáspár Laci mellett Tóth Gabi, Király Viktor és Molnár Ferenc Caramel is fellép. "Pink- és En Vogue-számok mellett az AC/DC Highway to Hell című dalával készülök, óriási élmény lesz ennyi ember előtt énekelni" - mondta az InfoRádiónak Tóth Gabi énekesnő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×