eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Tabányi Mihály 70 éve csinálja a fesztivált

"70 éve csinálom a fesztivált" címmel Tabányi Mihály harmonikaművész ad jubileumi koncertet ma este hét órától a Vasúttörténeti Parkban. Az est vendégeként Zséda, Payer András, Géczi Dorottya és Miller Zoltán is fellép.

A harmonika teljesen egyedülálló hangszer, amelyen Bachtól kezdve a legmodernebb zenéig mindent el lehet játszani. Nem kell hozzá kíséret, egy teljes zenekart tud pótolni - mondta az InfoRádiónak Tabányi Mihály, aki 70 éve csinálom a fesztivált címmel jubileumi koncertet ad szombat este a Vasúttörténeti Parkban.


A 89 éves harmonikaművész a második világháború után a korszak olyan sztárjaival dolgozott együtt, mint Karádi Katalin, Honthy Hanna, Alfonso, vagy a Latabár fivérek. A hetvenes években pedig együtt lépett fel Dean Martinnal és Frank Sinatrával is. A szombati koncertjén többek között Zséda, Payer András és Miller Zoltán vendégszerepel.

A művész elmondta: titka, az egészséges életmód. Már fiatal korában is aktívan sportolt, nem dohányzik és nem is iszik, rendezett családi élete van, és saját bevallása szerint úgy dolgozik, mint 30 éves korában.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×