eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

"Remélem, az emberek már megszokták a vicces nevemet" - videó

Ötszáz kiadatlan dal van Serj Tankian tarsolyában - mondta el maga a Szigeten szombaton fellépő zenész a Rolling Stone magazinnak. A művész kifejtette: filmzenéken dolgozik, második szólólemezét pedig nagyzenekarral szeretné felvenni, akiknek "úgy kellene szólniuk, mint a gitárnak". Megjegyezte: a tagok közül egyelőre senki nem tudja, mi lesz a sorsa a működését épp szüneteltető metálegyüttesének, a System of a Downnak.

Remélem, az emberek már megszokták vicces nevemet - mondta a Szigeten is fellépő Serj Tankian a Rolling Stone magazinnak. Az amerikai-örmény zenész elárulta: ötszáz kiadatlan dala van. Mike Pattonnal közösen is készített egy nótát egy filmhez, valamint más mozik zenéjén is dolgozik.


A zenész már a következő szólólemezéről is szövögeti a terveit (első szólólemeze 2007-ben jelent meg Elect the Dead címmel, ennek anyagával látogatott el a Szigetre is). A Rolling Stone magazinnak adott nyilatkozata szerint egy jazzes, nagyzenekaros hangzású albumot szeretne készíteni, ahol "a szimfonikusok úgy szólnak, mint az elektronikus gitár".

Hozzátette, egyelőre nem gondolkozik a System of a Down jövőjéről. Mint mondta, a nagysikerű zenekar tagjai nem vesztek össze, továbbra is jóban vannak, mindenki a maga ötletei megvalósításával foglalkozik. Így senki nem tudja, mi lesz a működését két éve szüneteltető System of a Down jövője, és szerinte "ez rendben is van így".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×