eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A világ leglátványosabb show-ja Budapesten

Szerda este lép fel és mutatja be legújabb lemeze, a 2006-ban megjelent Black Holes and Revelations dalait a Muse a Papp László Budapest Sportarénában. Az angol zenekar előtt a pécsi 30Y játszik majd.

"Amikor a U2 nem koncertezik, akkor a Muse a leglátványosabb show a világon" - mondta az InfoRádiónak a Wan2 popkultúra magazin főszerkesztője, aki már látta a zenekart turnéjának bécsi állomásán.

Ligeti Nagy Tamás hozzátette: a Muse koncertjein egészen félelmetes díszleteket, hatalmas fényerejű lámpákat, látványos videófalakat használnak.

A Muse nyolc éve az élvonalban van, a zenekar hazájában és a kontinentális Európában is szupersztár, nemrég pedig az Egyesült Államokban is sikerült az áttörés: legújabb, mindössze 33 perces lemezükből négymillió példányt adtak el - magyarázta a Wan2 főszerkesztője.

Az album, a Black Holes and Revelations Ligeti Nagy Tamás szerint a tavalyi év egyik legjobb nagylemeze volt.

A főszerkesztő szerint remek választás a 30Y a Muse előzenekarának, hiszen a pécsi bandának is megvan a lehetősége arra, hogy külföldön is hírnevet szerezzen.

Hozzáfűzte: a 30Y elküldte új lemezét a Muse menedzserének, akinek nagyon tetszett az anyag.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×