eur:
389.76
usd:
363.71
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Brad Pitt beletenyerelt

Betonban örökítette meg kéz- és lábnyomát az Ocean's 13 három sztárja és producere a film hollywoodi premiere előtt, a Hírességek sétányán.

Ha már négykézlábra kell ereszkednem három másik sráccal, akkor én sem tudnék jobbakat választani - mondta a Danny Oceant alakító George Clooney.

A producer, Jerry Weintraub viccelődve kijelentette: "Tudom, hogy ez az egész rólam szól, nem pedig erről a három fickóról".

Matt Damon válaszában ironikusan arra hívta fel a figyelmet, hogy nem ez az első alkalom, amikor valaki betonba akarja rakni Weintraub lábát.

Az Ocean's-sorozat első részét 2001-ben mutatták be, egy 1960-as film feldolgozásaként. A film 800 millió dollárt (csaknem 150 milliárd forintot) "termelt".

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×