eur:
389.7
usd:
362.76
bux:
68017.66
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Távozik posztjáról a debreceni Csokonai Színház igazgatója

Távozik posztjáról a debreceni Csokonai Színház igazgatója, Csányi János - közölte Halász János, Debrecen kulturális ügyekért felelős alpolgármestere. Az igazgató lemondásának oka az, hogy 36 millió forinttal túllépte a tavalyi költségvetést.

Távozik a debreceni Csokonai Színház igazgatója - jelentette be a város kulturális ügyekért felelős alpolgármestere. Halász János hozzátette: a fenntartó önkormányzat és Csányi János március 30-ával, közös megegyezéssel bontja fel a vezetői szerződést.

A végleges döntést a városi közgyűlés hozza meg, amely pályázatot ír ki az igazgatói posztra.

Az alpolgármester szerint a tavalyi költségvetést 36 millió forinttal túllépő Csányi János 2006 január óta irányítja a színházat, Vidnyánszky Attila művészeti igazgatóval, aki folytatja munkáját a debreceni színháznál.

Csányi János, aki a színház munkatársainak pénteken rendkívüli társulati ülésen jelentette be távozását az igazgatói posztról, a sajtónak a jövő hétre ígért tájékoztatást lemondásának hátteréről és jövőbeni terveiről.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×