eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikusról emlékeznek meg a Gulág kényszermunkatábor-rendszer első táborának helyszínéül szolgáló Szoloveckij-szigetekről származó kőtömbnél, Moszkvában 2024. február 16-án. Az orosz hatóságok bejelentették, hogy Navalnij a börtönben 47 éves korában elhunyt.
Nyitókép: MTI/AP/Dmitrij Szerebrjakov

Tudni vélik, hogy milyen állapotban van Alekszej Navalnij holtteste

Zútódások lehetnek az elle nzéki orosz politikus holttestét. Azt vélelmezik, hogy lefoghatták, miközben rohamot kapott a szigorú börtönben.

A Daily Mail most arról számolt be, hogy Alekszej Navalnij holttestén állítólag zúzódások nyomait találták, és valószínűleg lefoghatták, miközben rohamot kapott.

A holtteste jelenleg egy kórházi hullaházban van. Sokan úgy gondolják, hogy az orosz ellenzéki politikussal Vlagyimir Putyin parancsára végezhettek.

A Blikk a független Novaja Gazeta Europe hírportál alapján azt is írja, hogy a mentősök zúzódásokat találtak Navalnij testén, amely jelenleg rendőri felügyelet alatt áll a szalekhárdi kerületi klinikai kórház hullaházában.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×