eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Bober (hód) ukrán nagy hatótávolságú drón. Forrás: X / Def M
Nyitókép: Forrás: X / Def M

Egy drónsereg elfogását jelentette be Moszkva

Huszonhét repülőgép típusú ukrán drónt fogott el éjszaka az orosz légtérben a légvédelem - közölte az orosz védelmi minisztérium vasárnap a Telegram-csatornáján.

A tárca szerint a pilóta nélküli repülőszerkezetek közül tizennyolcat Kurszk megye felett, kettőt pedig Belgorod megye felett a levegőben semmisítettek meg. Hét drónnal kapcsolatban a tárca nem bocsátkozott részletekbe.

Roman Sztarovojt, Kurszk megye kormányzója szombat éjjel még 12 ukrán drón lelövéséről számolt be. A politikus szerint Zorino község területére törmelék zuhant, de a senki sem sérült meg.

A donyecki hatóságok éjszaka kiadott összesítése szerint az ukrán hadsereg egy nap alatt 36 lövedéket lőtt ki a régió lakott területeire; a belövések következtében egy nő megsebesült és hat ház megrongálódott.

(A nyitókép illusztráció, egy Bober nagy hatótávolságú ukrán drónt ábrázol.)

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×