eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 10. vasárnap Judit
ukrán drónok
Nyitókép: Anton Petrus/Getty Images

Az oroszok szüntelenül lövik a "Moszkvát támadó ukrán drónokat" – videó

A repülőeszköz az orosz főváros felé tartott, amikor lelőtték. Áldozatok nincsenek, de riasztották a mentőcsapatokat a helyszínre.

Átmenetileg szünetel a légi közlekedés a Domogyedovói és a Vnukovói nemzetközi repülőtéren, miután az orosz főváros közelében található

Ljuberci felett lelőtt egy drónt az orosz légvédelem.

A likvidálást Moszkva polgármestere, Szergej Szobjanyin is megerősítette – írja a Portfolio a CNN által közölt hír alapján.

A drón Moszkva felé tartott, amikor megsemmisítették. Ljuberci Moszkvától délkeletre fekszik. A polgármester tájékoztatása szerint egyelőre nem érkezett információ arról, hogy lennének áldozatok vagy káresetek. A mentőcsapatok jelenleg a helyszínen dolgoznak.

Az elmúlt időszakban több dróntámadás is érte az orosz fővárost. Az orosz védelmi minisztérium múlt pénteken arról számolt be, hogy az ukrán hadsereg 42 repülőgéptípusú drónnal próbálta támadni a Krímet, de mindegyiket semlegesítették.

Címlapról ajánljuk
Transzplantációs nagyhatalom lehetünk Európában

Transzplantációs nagyhatalom lehetünk Európában

A Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke szerint növelni kell a szervadományozási hajlandóságot Magyarországon. Berente Judit az InfoRádióban azt mondta: az élődonoros műtétek jól tervezhetők, és az érzelmi kötődés a transzplantáltaknak is fontos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×