eur:
395.93
usd:
369.13
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pixabay

Kocsiba pattant két ovis, hogy játékautót vegyen magának – videó

A hatéves kisfiú vezetett, hároméves öccse az anyósülésen ült. Baleset, de nem tragédia lett a vége.

A malajziai Langkawi szigetén késő este ült autóba a 3 és 6 éves testvérpár, hogy megvegyen egy kiszemelt játékautót. A rendőrség azt követően állította meg a testvéreket, hogy uralmukat az autó fölött elvesztve nekimentek egy lámpaoszlopnak. - írja a CNN.

A gyerekek azért indultak útnak szüleik autójával, hogy játékautót vegyenek: a Toyota Vios, amelyet vezettek, hamar felkeltette a közlekedők figyelmét, bár eredetileg inkább azt hitte mindenki, hogy a vezető ittas lehet.

A testvérek nagyjából 2,5 kilométert tettek egy az autóval, Azt használták ki, hogy apjuk már aludt, anyjuk pedig a fürdőszobában volt, így ki tudtak surranni a lakásból. Balesetük szerencsére bennük nem tett nagy kárt,

csak a motorháztető sérült.

"A sofőrt egy hatéves gyermek volt, utasa pedig egy hároméves. A baleset akkor következett be, amikor elvesztette uralmát az autó fölött és nekiütközött egy lámpaoszlopnak" - írta le a szokatlan esetet a sziget rendőrfőnöke, Shariman Ashari.

A fiúkról videó is kikerült az internetre, amelyen az arra járóknak elmondják, hogy játékautót akartak venni.

"Anya otthon van, mi megyünk a boltba, egy fekete autót veszünk" - mondja a hatéves fiú malájul. A rendőrség nem nevezte meg a gyerekeket, akik közül a nagyobb csuklóján egy kis vágás keletkezett, de öccse sértetlenül úszta meg a kalandot.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×