eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Az al-Bajt Stadion, a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság nyolc arénájának egyike a fővárostól, Dohától mintegy 50 kilométerre északra fekvő al-Korban 2019. december 17-én. Az elhúzható tetejű stadionban 60 000 ülőhely várja a szurkolókat.
Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Katari-vb: veszélybe került az egyik válogatott részvétele

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) figyelmeztette tunéziai tagszervezetét, hogy veszélybe kerülhet a válogatott világbajnoki részvétele, ha kiderül, hogy a szervezet működésébe a kormány beavatkozik.

A FIFA a héten küldött levelében aggodalmát fejezte ki, hogy Kamel Deguiche tunéziai ifjúsági és sportminiszter egyes szövetségi hivatalok feloszlatásával fenyegetőzött.

A FIFA egyértelművé tette, ha külső fél beavatkozik a szövetség működésébe, az szankciókat von maga után, beleértve az érintett szövetség felfüggesztését is, ez pedig meggátolná a tunéziai válogatott szereplését a november 20-án kezdődő katari világbajnokságon.

Tunézia hatodszor jutott ki a vb-re, ahol a D csoportban a címvédő Franciaország mellett Ausztrália és Dánia lesz az ellenfele.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×