eur:
389.61
usd:
363.54
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pexels.com

Fényes nappal, az otthona előtti járdáról próbálták elrabolni a kislányt – videó

Egy ohiói család okoscsengőjének kamerája rögzítette a pillanatokat, amikor egy idegen megpróbálta elrángatni otthonuk elől a hatéves Ken’Adi Nash-t. A kislány hangos sikítására a férfi elengedte őt.

A gyerek anyja a CNN-nek elmondta, hogy augusztus 23-án Ken’Adi kivitte a szemetet a Hamiltonban található házuk előtt álló kukához, majd egy perccel később rémülten sikítva jött be, és közölte: valaki hozzáért az intim testrészéhez, és megpróbálta elvinni őt – számolt be a 24.hu.

Az anya elmesélte, hogy korábban többször átbeszélték a gyerekkel, hogy ha egy idegen megpróbálja őt magával vinni, akkor rúgjon, harapjon, és sikítson olyan hangosan, amennyire csak tud. A nő megjegyezte: belegondolni is rossz, mi lett volna, ha a kislány nem tartja be a szülei által elmondottakat.

Ken’Adi apja azonnal kocsiba szállt, és követte az idegent, miközben a család értesítette a rendőrséget. A bejelentés nyomán nem sokkal később letartóztatták a 33 éves Deric McPhersont, akiről kiderült, hogy nyolc éve nemi erőszak elkövetésével gyanúsították, végül ejtették a vádat – írja a Washington Post.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 06:26
×
×
×
×