eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ablakok bedeszkázásához szükséges faanyagot szállítanak emberek egy bombatalálatban megrongálódott lakóházba Kijevben 2022. március 21-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában.
Nyitókép: MTI/AP/Vadim Ghirda

Ismét kijárási tilalom jön Kijevben

Ezúttal nem több napra, mint legutóbb.

Alig több mint fél nap lesz az előző, több napos kijárási tilalom és az új között. A hétfőn kihirdetett korlátozás reggel hétkor járt le, szerda este nyolctól csütörtök reggel hétig viszont ismét tilos lesz az utcára menni az ukrán fővárosban.

"A kijárási tilalom alatt külön engedély nélkül utcán tartózkodó civileket ellenséges felderítő és szabotázscsoportok tagjaiként fogjuk kezelni" - írta a 444.hu tudósítása szerint a városi tanács a Telegram-csatornáján.

(A nyitóképen: Ablakok bedeszkázásához szükséges faanyagot szállítanak emberek egy bombatalálatban megrongálódott lakóházba Kijevben 2022. március 21-én.)

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×