eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Idén is voltak szexuális bűncselekmények Kölnben

A szigorú biztonsági intézkedések ellenére is voltak szexuális bűncselekmények Kölnben, ezen a szilveszteren is - hangzott el az M1 vasárnap reggeli Híradójában.

Az M1 kölni tudósítójának beszámolója szerint a város több pontján is intézkedniük kellett a rendőröknek, mert bevándorlók rendbontásokra készültek. A kölni rendőrség szóvivője hajnalban jelentette, hogy migránsok zaklatták az ünneplőket.

Az M1 tudósítója azt mondta: éjjel kettőig két szexuális molesztálás történt. Az egyik a belvárosban, a dómnál volt, a másik pedig a főpályaudvarnál, ahol három migráns volt az elkövető. A férfiakat hamar elfogták - hangzott el a Híradóban.

Tavaly szilveszterkor Köln belvárosában tömegesen fordultak elő bűncselekmények. Felháborodást főleg a nők sérelmére elkövetett szexuális zaklatások váltottak ki. Az elkövetők körbevették és zaklatták az áldozatokat, közben loptak tőlük.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 20:10
×
×
×
×