eur:
389.2
usd:
363.72
bux:
68263.41
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Jogász lövöldözött a houstoni bevásárlóközpontnál

Kilencen megsebesültek az egyesült államokbeli Houstonban hétfőn, miután egy férfi lövöldözni kezdett egy bevásárlóközpontnál - közölte a rendőrség.

A rendőrök lőfegyverrel ártalmatlanná tették a gyanúsítottat, aki később belehalt a sérüléseibe. Több gyanúsított egyelőre nincs a Twitteren közzétett tájékoztatás szerint. Hat embert kórházba szállítottak. Az egyikük állapota válságos, egy másiké súlyos. Három embert csak üvegszilánkok sértettek meg.

Az eset a Weslayan&Bissonnet bevásárlóközpontnál történt helyi idő szerint a kora reggeli órákban. Szemtanúk elbeszélése szerint a tettes több tucat lövést adott le az elhaladó gépkocsikra, mielőtt ártalmatlanná tették a rendőrök.

Pár órával később a város rendőrfőnöke egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy azonosították az illetőt, de a nevét nem árulta el, csak azt, hogy jogász. Porsche típusú gépkocsijában több fegyvert is találtak.

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) bekapcsolódott az ügy felderítésébe, de egyelőre úgy tűnik, hogy nincs ok terrorcselekményre gyanakodni.

Sylvester Turner houstoni polgármester a televíziónak azt mondta, hogy az illetőnek valószínűleg munkahelyi gondjai voltak, és ez okozhatta az ámokfutást.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×