eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Ufót akar lőni a királyi légierő - titokban

A brit védelmi minisztérium egyik volt alkalmazottja azt állítja: a királyi légierő előbb-utóbb képes lesz arra, hogy a földre kényszerítsen egy ufót.

Már többször lőttek ufóra a brit királyi légierő, a RAF pilótái, viszont egyszer sem sikerült lehozniuk a földre azt - mondta a védelmi minisztérium egyik volt alkalmazottja. Hozzátette: hihetetlen fegyvereik vannak, remélik, hamarosan sikerül földre kényszeríteni egy ufót.

Nick Pope, aki a minisztérium ufókkal foglalkozó irodájában dolgozott három évig, azt mondta: többször is találtak már el ufót a légierő emberei, de még egyiket sem tudták földre kényszeríteni.

A RAF ilyen akciói nem voltak automatikusak, olyankor adtak ki tűzparancsot, amikor fenyegetve érezték a légteret. Az ufók esetében azonban gyakran a pilótának kell megítélnie, fenyegetést jelentenek-e.

Hozzátette: egyáltalán nem biztos, hogy tudni fog róla a közvélemény, ha a légierő lelő egy ufót. Csak akkor nem tudják eltitkolni, ha magas népsűrűségű területen ér majd földet. Mint mondta, reméli, végre egyszer már földre kényszerítenek egy ufót, hiszen már hihetetlenül bonyolult fegyvereik vannak erre.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×