eur:
389.42
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bocsánatkérésre kényszerült a Telekom vezére

Bocsánatot kért az előfizetőktől a Deutsche Telekom elnöke, miután újabb botrányra derült fény a német távközlési óriáscégnél.

René Obermann a Bild am Sonntag című lapnak azt mondta: külön telefonvonalat hoznak létre, ahol érdeklődhetnek az ügyfelek arról, hogy érintettek-e az adatlopási ügyben, és felajánlotta, hogy bárki azonnal megváltoztathatja telefonszámát.

A Spiegel című német hetilap szombaton számolt be arról, hogy a Deutsche Telekom mobilszolgáltató leányvállalatától, a T-Mobile-tól 17 millió előfizető adatait lopták el még 2006-ban. Az érintettek között jelenlegi és volt miniszterek, korábbi államfők, ismert politikusok, egyházi és gazdasági vezetők, milliárdosok, médiaszemélyiségek is vannak.

A német cég ellen a nyár elején azért indított nyomozást a bonni államügyészség, mert a gyanú szerint az elmúlt években ellenőrizte menedzserek és újságírók telefonbeszélgetéseit, informálódott bankszámláikról, mozgásukat pedig rejtett kamerákkal figyeltette.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 18:38
×
×
×
×