eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

McCain barackot nyom az Obamát magasztaló újságírók fejére - videók

Több mint bizarr, hogy egyes kommentátorok szinte már szerelmesek Barack Obamába - olvasható a rivális elnökjelölt, John McCain honlapján. Az arizonai szenátor csapata új fejezetet nyit a kampányban: videoklipekben figurázzák ki azokat az újságírókat, akik McCain választási stábja szerint valósággal "elalélnak" Obama láttán.

John McCain választási stábja újabb hadjáratot indított az ellen a szerinte különös sajtómagasztalás ellen, amely Barack Obama illinos-i szenátort övezi. Obama szerintük túlzott dicsőítését videókkal figurázzák ki.

A Republikánus Pár színeiben szinte biztosan McCain indul az amerikai elnöki posztért, míg az ellenlábas Demokrata Párt (szintén szinte biztosan) Obamát dobja küzdelembe novemberben a Fehér Ház bevételére.

Az arizonai szenátor csapata szerint nyilvánvaló, hogy a tömegtájékoztatási eszközök különös módon magasztalják Obamát. "Ez akár mulatságos is lehetne, ha nem ilyen komoly dologról lenne szó" - állítja McCain csapata egy internetes anyagban, amelyet a republikánus jelölt híveinek címzett.

A republikánus stáb két videoklipet is feltett a világhálóra. Ezeken ismert amerikai televíziós újságírók láthatók és hallhatók.

Szövegösszefüggésből kiragadott mondatokat idéznek tőlük a klipekben, és ezek olyan összhatást keltenek, hogy a szóban forgó újságírók magasztalják Obamát. Az egyik klipben egyenesen azzal vádolják a sajtó munkatársait, hogy valósággal "elalélnak" Obama láttán.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×