eur:
389.18
usd:
363.44
bux:
68161.33
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A Guns N' Rosesnak dolgozik az FBI? - videó

Felkereste az FBI azt a kaliforniai férfit, aki föltette blogjára a több mint egy évtizede készülő új Guns N' Roses album, a Chinese Democracy kilenc számát. Bár Axl Rose ügyvédjének kérésére már korábban eltávolította a tartalmat, mégis bírósági ügy lehet a dologból.

A Guns N' Roses több, mint 13 éve készülő új albumáról, a Chinese Democracy-ről kilenc dalt, köztük három sosem hallott számot tett fel az internetre egy kaliforniai blogger.

A férfi korábban az Universal Music terjesztési osztályán dolgozott, most pedig honlapkészítésből él. Kevin Skwerl saját blogjára, az Antiquietre tette föl a számokat. Õ maga, bevallása szerint, "ismeretlen internetes forrásból" jutott hozzá a dalokhoz.

Nemsokára aztán nagy meglepetés érte a férfit. Miközben ebédelt, két FBI-ügynök állított be hozzá. "Hátborzongató, hogy tudják, hol dolgozom" - mondta. Az FBI emberei negyed órán keresztül kérdezgették arról, hogyan jutott hozzá a dalokhoz, majd kilátásba helyezték, hogy reggel hét óra körül is meglátogatják.

Az ügynökök látni akarták az eredeti számokat, de azokat a férfi már korábban törölte Axl Rose, az együttes énekese ügyvédjének kérésére. Így csak az interneten széles körben elérhető másolatokat tudott mutatni nekik.

Amúgy a Guns-számok föltöltése után a hirtelen óriásira nőtt forgalomtól összeomlott Kevin Skwerl blogja. Ráadásul hiába vette le a számokat, mégis kapott egy levelet, amely jogi eljárást helyezett kilátásba.

A honlaptervező mindenesetre deklarálta: nem tudja pontosan, hogy megszegte-e a törvényt, de együtt fog működni az FBI munkatársaival.

A Guns N' Roses 1993 óta nem adott ki lemezt, és az évtized folyamán a klasszikus felállás zenészei is otthagyták Axl Rose-t. Közülük többen is a Velvet Revolverben zenélnek.

További információk a nehezen készülő albumról:

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Szintet léptek a csalók, már az MNB telefonszámait klónozzák

Szintet léptek a csalók, már az MNB telefonszámait klónozzák

Az MNB több telefonszámának másolásával is telefonálnak ismét csalók magánszemélyeknek, akár a jegybank, akár valamelyik hitelintézet nevében. A beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük. Az MNB és a bankok nem keresnek meg ügyfeleket ilyen ürügyekkel. A megkárosított állampolgároknak célszerű a rendőrséghez fordulni - közölte az MNB.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×