eur:
389.33
usd:
361.5
bux:
68509.47
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Chelsea: lövöldözés London belvárosában

Tűzpárbajt vívtak rendőrök egy egyelőre ismeretlen személlyel kedd este London belvárosában. Nem hivatalos értesülések szerint egy ékszerboltot próbáltak kirabolni a délnyugat-londoni Chelsea kerület elegáns bevásárlóutcájában, a King's Roadon.

Az incidens a délnyugat-londoni Chelsea kerület elegáns bevásárlóutcájában, a King's Roadon történt.

A vázlatos értesülések szerint a rendőrséget a járókelők értesítették arról, hogy lövéseket hallottak egy ékszerüzletből. A kiérkező fegyveres rendőri egységekre az ismeretlen rálőtt; a rendőrök viszonozták a tüzet.

Ezután hatalmas erőkkel, több tucatnyi járművel - köztük egy páncélozott rendőrségi furgonnal - vonult ki a helyszínre a Scotland Yard kommandós alakulata, az igen hosszú King's Roadot csaknem teljes egészében lezárták, és számos üzletet a benntartózkodókkal együtt bezárattak.

A környék felett kedd este is rendőrségi helikopterek köröztek. A rendőrség nem adott tájékoztatást arról, hogy pontosan mi történt; nem hivatalos értesülések szerint valaki az ékszerboltot próbálta kirabolni, de a Scotland Yard ezt nem erősítette meg. Sérülésről, őrizetbe vételről kedd estig nem érkezett hír.

A King's Road a jómódú Chelsea kerület divatáru-üzletekkel, régiség- és ékszerboltokkal, éttermekkel zsúfolt, mindig igen forgalmas központi utcája, ahol sok népszerű színész és más közéleti személyiség lakik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×