eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Az eltűnt kislány megtört szülei: "nem kellett volna egyedül hagynunk"

Gerry és Kate McCann elismerték, hogy nem lett volna szabad egyedül hagyniuk kislányukat, Madeleinet. Tudhatták volna, hogy lányuk egyedül nincs biztonságban, ha ők arrébb vannak.

A házaspár május 3-án egy tapas-bárba ment vacsorázni, a spanyol étterem az apartmanjuk teraszáról is látszott. Előtte négyéves kislányukat letették aludni, majd otthon hagyták. A kislány azonban az éjszaka folyamán eltűnt.

Édesanyja most azt nyilatkozta, hogy hibát követtek el azzal, hogy magára hagyták a gyermeket.

Az apa azonban megbocsátóbb volt önmagával. Mint mondta, ha otthon van, de például a kertben nyírja a füvet, a gyermek pedig akár fél órán át egyedül van az emeleten, a tragédia akkor is megtörténhetett volna, a kislányt így is szem elől lehet téveszteni.

Az asszony pedig azt mondta: eddig minden ismerősétől, aki hosszabb időt töltött Portugáliában, azt hallotta, hogy a hely nagyon családbarát. Az egész szituációt nagyon biztonságosnak ítélték meg, és nem gondolták, hogy kockázatos dolog, ha magára hagyják a gyermeket.

Egy portugál lap rendőri forrásokra hivatkozva néhány hete azt írta, hogy a hatóság szerint saját születi végeztek véletlenül Madeleine McCann-nel. A rendőrök figyelmeztették a szülőket, hogy egyelőre ne hagyják el az országot.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×