eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Ha megmentette a Földet, esetleg elnök is lenne

Eddig kategorikusan cáfolta Al Gore, hogy esetleg indulna az amerikai elnöki posztért. Bill Clinton egykori alelnöke azonban most már nem zárja ki egyértelműen a kandidálást.

A demokrata párti Al Gore 2000-ben emlékezetes körülmények között, nagyon szoros versenyben kapott ki George Bushtól az elnökválasztáson. Bill Clinton egykori alelnöke azóta elsősorban környezetvédelmi kérdésekkel foglalkozott és határozottan cáfolta, hogy újra ringbe szállna az elnöki hivatalért.

Most azonban egy, a The Sunnak adott interjúban némileg megengedőbben nyilatkozott: "Nem zártam ki teljesen az indulást, hiszen még csak 59 éves vagyok és az 59 az új 58, tudja... De nem igazán számolok azzal, hogy ismét kandidáljak" - fogalmazott Al Gore.

Az egykori alelnök ugyanakkor állítja: nincs ideje a politikára, mert morális felelőssége megmenteni a Földet. "Értelmes küldetésnek tűnik" - fogalmazott az utóbbi időben környezetvédelmi kampányaival feltűnést keltett Al Gore.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×