eur:
396.62
usd:
360.24
bux:
72276.75
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Szívszaggató videó az eltűnt kislányról

A Portugáliában eltűnt négyéves angol kislány, Madeleine McCann szülei nyilvánosságra hozták az utolsó videót, melyen gyerekük szerepel. A felvételeket mobiltelefonnal készítették a repülőtéren, útban a nyaralás felé.

Immár 26 napja, hogy Portugáliában egy szállodai szobából eltűnt a négyéves brit kislány, Madeleine McCann. Nagy-Britanniában azóta túlzás nélkül nemzeti mozgalom indult a gyermek megtalálására, olyan hírességek segítségével, mint a Manchester United labdarúgója, a portugál Cristiano Ronaldo, vagy az angol válogatott volt kapitánya, David Beckham.

Nyilvános a videó

A kislány szülei most nyilvánosságra hozták a Madeleine-ről készített utolsó videót. A felvételt a család egy barátja készítette a repülőtéren. A videón látható, amint a család a repülőtéri buszon ülve közeledik a géphez, majd a kis Maddie orra bukik a repülő lépcsőjén.

Édesapja szerint a kislány annyira izgatott volt az utazás miatt, hogy bár egy pillanatra eleredtek a könnyei, villámgyorsan összeszedte magát.

"Amikor a lépcső tetejére értünk, észrevettem, hogy lehorzsolta a sípcsontját. Elég csúnyának nézett ki, a lépcső éppen a rossz magasságban volt. Hasonló esetben máskor tíz perces sírás következik, most azonban tíz másodpercig sem tartott" - mesélte az apa.

Ha Ön is szeretné megnézni a felvételt, kattintson ide!

A pápa és David Beckham

A szülők egyébként kedd este Rómába repülnek, ahol találkoznak a pápával, aki szintén támogatásáról biztosítja majd őket. Az édesanya, Kate McCann hívő katolikus.

A tervek szerint ezt követően Madridba repülnek, ahol megköszönik David Beckhamnek a segítséget.

A történetet felkapták az amerikai beszélgetős műsorok is, így meghívták őket Larry King és Oprah Winfrey műsorába is, ám ők terveik szerint visszautasítják a meghívást, mert nem szeretnének hírességként feltűnni.

Közben a portugál rendőrség érdeklődését egy kisebb helyi kikötő keltette fel, ahol három hajónak is brit tulajdonosa van. Elsősorban olyan hajók iránt érdeklődnek, amelyek a közelmúltban Afrika északi része felé vették az irányt. Egyes - a rendőrség által megbízhatónak tartott - információk szerint a kislányt ugyanis a marokkói Marrakeshben látták.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Hétfőn jelentette be a Mol, hogy sikerült megállapodnia az Oroszországból Ukrajnán át érkező kőolaj folyamatos tranzitszállításáról. Az InfoRádió Hortay Olivért, a Századvég energia- és klímapolitikai üzletágának vezetőjét kérdezte a részletekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×