eur:
396.05
usd:
359.58
bux:
71805.06
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

"A gazdag focisták azt hiszik, bármit megtehetnek

Néhány nappal ezelőtt ismét botrányt okozott egy angol labdarúgó, Joey Barton, akit erőszak miatt vettek őrizetbe. Az eset kapcsán Sir Ian Blair, a londoni rendőrség vezetője kiemelte: a focisták azt hiszik, bármit megtehetnek, ha pénzük van.

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő játékosok azt gondolják, bármit megtehetnek, csak mert gazdagok - vélekedett Sir Ian Blair, a londoni rendőrség, a Metropolitan Police vezetője.

Hozzátette: egyre többen hiszik azt a futballisták közül, hogy nincsenek korlátok, ha van elég pénzük. A londoni rendőrfőnök szerint a legrosszabb az egészben, hogy a fiatal szurkolók ezt a viselkedést látják, és veszik át a rajongott játékosoktól.

Verekedett az edzésen

A legfrissebb példát Joey Barton, a Manchester City játékosa szolgáltatta, akit egy hete őrizetbe vettek azzal a gyanúval, hogy megütötte egyik csapattársát a gárda edzésén.

2005-ben az akkor az Arsenalban szereplő Jermaine Pennant ítélték három hónapos börtönbüntetésre, miután ittas állapotban karambolozott.

2001-ben a Leeds két játékosát, Lee Bowyert és Jonathan Woodgate-et vádolták azzal, hogy megtámadtak egy ázsiai diákot. Bowyer peren kívül megegyezett a sértettel, míg a jelenleg a Middlesbrough-ban szereplő rendbontás miatt bűnösnek találták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×