eur:
389.83
usd:
363.88
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Percekig kerülgették a halott motorost az autópályán - videóval

Óvatosan kikerülték a forgalmas Tel Aviv-i kereszteződésben fekvő holttestet, de senki nem állt meg, hogy segítsen a balesetet szenvedett motoroson. Két percbe tellett, mire végre megállt valaki, és értesítette a rendőrséget.

Az autópálya egyik csomópontjában felszerelt kamera rögzítette a balesetet. A felvételt az izraeli televízió is bemutatta, a lapok pedig első oldalas fényképes tudósításokban számoltak be arról, mennyire nem foglalkoznak egymással az emberek.

A felvételen nyomon követhető, ahogy a motoros megpróbál átcsusszanni két teherautó között. Nem sikerült neki.

Két perc kellett

A felborult motort és a tőle pár méterre fekvő áldozatot óvatosan kerülgették az elhaladók; legalább harminc autó és teherautó ment el mellette, mire két perc múlva valaki megállt, hogy megnézze, mi történt.

Az izraeli mentőszolgálat később nyilvánosságra hozta, hogy a 63 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

Mindig segítenek

Az izraeliekről köztudott, hogy ha baleset vagy merénylet történik, mindenki a szerencsétlenség helyszínére siet, hogy segítsen, ezért is döbbentette meg a közvéleményt a most tapasztalt apátia.

"Rettenetes, hogy senki sem segített. Szeretném azt hinni, hogy az emberek sokkot kaptak a döbbenettől, és azt sem tudták hirtelen, mi történik" - mondta a szerencsétlenül járt férfi lánya.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×