eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Vallomás a gyermekmolesztálóról: "Állandóan rémeket látok"

Két hete figyelmeztették a nyaralókat, hogy egy potenciális gyermekmolesztáló bukkant fel azon az üdülőtelepen, ahonnan eltűnt a három éves Madeleine McCann. Ez azután derült ki, hogy a portugál rendőrök bevallották: fogalmuk sincs, életben van-e még a kislány.

Amanda Mills is Praia da Luzban nyaralt. Elmesélte, hogy az üdülőkomplexum dolgozói figyelmeztették a turistákat egy potenciális gyermekmolesztálóra.

"Az árnyékban lapult, nem messze az apartmantól, ahonnan később Maddy eltűnt" - számolt be saját tapasztalatairól az asszony, aki egy középkorú, sötét bőrű és borostás férfit látott.

Hiába a figyelmeztetés

A háromgyerekes családanya beszámolt arról is, hogy mások is látták a gyanús alakot a nyaraló gyerekek körül ólálkodni, de a gyanújukat nem vizsgálták ki megfelelően és gyorsan a hatóságok.

Amanda Mills szerint a férfi mindig eltűnt, ha a nyaralók közül valaki megpróbált a közelébe jutni. Az asszony erről beszámolt az üdülőközpont biztonsági szolgálatának, a lisszaboni brit nagykövetségnek és a leicestershire-i rendőrségnek is - utóbbiak pedig értesítették portugál kollégáikat.

Vészcsengő


"Azonnal megszólalt az agyamban a vészcsengő, mikor megpillantottam azt a férfit. Kicsi gyerekeim vannak, állandóan rémeket látok. Nagyon gyanúsan viselkedett. Amikor meghallottam, hogy Maddy eltűnt, azonnal ez a férfi jutott eszembe" - tette hozzá a 34 éves asszony.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×