eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Elképesztő: nézze meg a videót a brutális kádas gyilkosról!

A japán rendőrség egy új videofelvételt tett közzé a brutálisan meggyilkolt 22 éves angol tanárnő feltételezett gyilkosáról.

A videofelvételt annak a háznak a liftjébe szerelt kamera rögzítette, ahol a 28 éves japán férfi, Takuja Icsihasi lakott, és ahol megtalálták Lindsay Ann Hawker holttestét.

A felvétel néhány nappal a gyilkosság előtt készült. A videót megnézheti, ha ide kattint.

A japán rendőrség bízik abban, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfiről készült viszonylag friss felvételek segítenek Takuja Icsihasi elfogásában.

A 22 éves Lindsay Ann Hawker holttestére bizarr körülmények között bukkantak rá március végén: a fiatal nőt meztelenül egy homokkal teli kádba temették, és egy Tokióhoz közeli település lakóházának erkélyén találták meg.

A lakás a gyilkossággal gyanúsított Takuja Icsihasié. A férfi közel másfél hónapja menekül a rendőrség elől, noha a hatóságok az egész országban keresik.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×