eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kengurukra vadászó kövér tinédzserek a tévében

Kövér fiatalokkal forgat valóságshow-t a BBC televízió. A tinédzsereknek kengurubébikre és gyíkokra kell majd vadászniuk. A szokatlan feladat teljesítéséhez segítséget is kapnak, benszülöttekét.

A brit televíziós csatorna öt lányt és öt fiút választ ki a feladatra, akikkel augusztusban kezdik forgatni legújabb valóságshow-jukat, A kövér tinik nem tudnak vadászni címmel (Fat Teens Can't Hunt).

A fiatalok elfelejthetik a pizzákat, a chipseket és a hamburgereket. Ha ugyanis nem sikerül elejteniük a vadakat, akkor éhesek maradnak.

A sorozatot Ausztrália északi területén forgatja a csatorna, a brit nézők pedig három héten át napi egy órában követhetik nyomon a 16 és 19 év közötti fiatalok életét.

Bár tinédzsereket még nem vontak be ilyen produkcióba, felnőttekkel már készült hasonló műsor, A kövér emberek nem tudnak vadászni címmel (Fat Man Can't Hunt). Õk azonban Namíbiában próbáltak megélni a természet kincseiből, életüket pedig busmanok segítették.

A szereplők akkor igen sokat adtak le a súlyfeleslegükből, mivel gyakran csak bogyós gyümölcsöket vagy mogyorót ettek.

A műsor készítői szerint a sorozat nagyon tanulságos lehet, a fiatalok ugyanis gyakran nem tudják, hogy honnan származnak azok az élelmiszerek, amelyek a szupermarketekben megvehetők.

A tiniket természetesen nem teszik ki nagy veszélynek. A háromhetes kaland alatt rendszeresen ellenőrzik az egészségüket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×