eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Tragédia a Chelsea-nél: lezuhant az alelnök gépe

A Chelsea tiszteletbeli alelnökét szállította az a magánhelikopter, amelynek roncsait szerda délben találták meg az angliai Cambridgeshire-ben. Phillip Carter a Liverpool elleni Bajnokok Ligája elődöntő után tartott hazafelé a gépén, amikor az lezuhant.

Helikopter-balesetben életét vesztette Phillip Carter, a Chelsea labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke, és három utastársa.

A Twin Squirrel roncsait a rendőrség a délelőtti órákban találta meg az angliai Cambridgeshire grófságban.

Egyes jelentések szerint a helikopteren utazott a férfi tizenéves fia is. A balesetben életét vesztette a harmadik utas, Jonathan Waller, és a pilóta, Stephen Holdich is.

Phillip Carter a kedd esti Liverpool - Chelsea Bajnokok Ligája elődöntő után szállt gépre, hogy mielőbb hazajusson.

A helikopter helyi idő szerint 23 órakor szállt fel a liverpooli John Lennon Repülőtérről, ám nem érkezett meg Carter privát rezidenciájára. A kapcsolatot hajnali egy óra előtt vesztették el a pilótával.

1996 októberében hasonló veszteség érte a Chelsea-t: akkor a klub ugyancsak egy Twin Squirrel helikopterrel utazó alelnökét, Matthew Hardingot és négy utastársát érte légi baleset, miközben hazafelé tartottak egy Bolton Wanderers ellen vívott mérkőzésről.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 15:46
×
×
×
×