eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Madonna, Beastie Boys - koncertjegyek aukción

Az internetes aukciós honlap, az eBay részt vesz a Live Earth jegyeinek értékesítésében. Az aukcióra bocsátott jegyekből származó bevételek 20 százaléka jótékonysági célokat szolgál.

A szervezők elmondták, hogy eddig 203 ezer ember regisztráltatta magát, miközben csak 60 ezer jegyet tudnak kiadni számukra a július 7-én az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában megrendezésre kerülő koncertre.

A koncerten fellép többek között Madonna, James Blunt és a Red Hot Chilli Peppers. A zenészek támogatni akarják a klímaváltozás elleni küzdelmet.

A Wembley-ben szervezendő rendezvényen színpadra áll még a Beastie Boys, a Black Eyed Peas, David Gray, a Duran Duran és a Genesis.

Az Egyesült Államokban pedig a The Police és a Bon Jovi is színpadra lép.

A szervezők a jegybevételeket a többi mellett a Stop Climate Chaos nevű környezetvédelmi szervezetnek, illetve más hasonló célú civil mozgalomnak adják, amelyek a klímaváltozás káros hatásainak megfékezéséért küzdenek.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×